The Safety Network

De bedrijven van House of Security werken nauw samen met de bedrijven van The Safety Network. We vertellen graag meer over dit netwerk van veiligheidsbedrijven.

Met ruim 800 collega's in verschillende ondernemingen, werken de collega's van de bedrijven van The Safety Network aan een veiligere wereld.

Dit doen ze in verschillende marktsegmenten, variërend van bedrijven met een hoog of laag risico tot overheden als veiligheidsregio’s, gemeenten en ziekenhuizen. De medewerkers van The Safety Network maken het verschil op het gebied van beleid, preventie, voorbereiding, uitvoering en evaluatie.

Onderstaand een overzicht van de aangesloten bedrijven.

Logistieke en veiligheidstrainingen

Jonkman Opleidingen is specialist in het verzorgen van vaardigheids- en veiligheidsopleidingen in zuidwest-Nederland.

Detachering veiligheidskundigen

All Prevent is specialist in de detachering van veiligheidskundigen, zoals HVK'ers en MVK'ers geeft advies op het gebied van arbeidsveiligheid.

Veiligheidstoezicht

TSA Safety Services is al 25 jaar partner voor veiligheidstoezicht bij risicovolle werkzaamheden. Zij bewaken de veiligheid en dat van uw medewerkers en installaties door middel van de inzet van veiligheidsfunctionarissen en elektronische systemen.

Veiligheidsoplossingen

Inprevo is brandveiligheidsspecialist en brengt veiligheidsrisico's van organisaties in kaart. Zij geven advies op het gebied van bouwkundige, organisatorische en installatietechnische brandveiligheid, verzorgen veiligheidstrainingen (zoals BHV en EHBO) en leveren en onderhouden veiligheidsmiddelen (zoals brandblussers en AED's).

Veiligheidskundige opleidingen

Apply Opleidingen & Advies verzorgt opleidingen op het gebied van (arbeids)veiligheid, zoals HVK, MVK en OVK. Ook zorgen zij voor deskundige begeleiding bij alle veiligheidsvraagstukken.

Detachering repressief brandweerpersoneel

S2N is specialist in detachering van vakbekwaam en repressief brandweerpersoneel. Daarnaast leveren zij brandwachten om de brandveiligheid te bewaken en staat het Emergency Rescue Team klaar voor reddingen uit besloten ruimtes.

Focus op veiligheid

Het team van Alert bestaat uit ervaren veiligheidskundigen, brandwachten en mangatwachten. Ook hebben zij een rescueteam paraat staan voor de inzet bij calamiteiten. Alert verhuurt, verkoopt en keurt daarnaast veiligheidsmiddelen, zoals EHBO-middelen en arbeidsmiddelen.

Lees meer over The Safety Network

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op