Voor onze opdrachtgevers

Wij zetten ons 24/7 in om de continuïteit van de bedrijfsprocessen bij onze opdrachtgevers te waarborgen. Hoe wij dat doen? Dat vertellen wij u graag.

Waarom House of Security

House of Security is hét netwerk van regionale, kwalitatieve en betrouwbare beveiligingsbedrijven.

Per 1 maart 2023 is House of Security opgericht met daarin DeltaSafe Security, FL beveiliging en Royaal Group. Drie bedrijven, met een eigen identiteit maar met eenzelfde motivatie en visie.

Door onze jarenlange vakkennis en ervaring en door onze sterke lokale positie, zijn we gegroeid tot de bedrijven die we nu zijn. Het delen van kennis en ervaring is belangrijk om de kwaliteit van de dienstverlening continu te verbeteren. Door met elkaar in een netwerk te zitten, leren we van elkaar best practises en kunnen wij u beter bedienen.

Hoe doen we dat?

De beveiligingsbedrijven binnen House of Security hebben een sterke lokale positie. We zitten dichtbij onze opdrachtgevers en medewerkers, hebben persoonlijk contact en kennen de uitdagingen van onze klanten.

We leren van elkaar en uniformeren processen zodat onze mensen op kantoor zich kunnen richten op onze klanten en onze medewerkers. Door de kennisuitwisseling binnen het netwerk, blijven onze medewerkers zich ontwikkelen.

Door de individuele bedrijven samen te laten werken, verbeteren we de kwaliteit van onze dienstverlening en borgen we de continuïteit.

Welke bedrijven zijn partner van House of Security?

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op