Onze partners

House of Security is een netwerk van beveiligingsbedrijven. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging en bewaking. Door onze regionale focus, staan we dicht bij onze opdrachtgevers en medewerkers.

DeltaSafe Security

DeltaSafe Security is gevestigd in Middelburg en is hét beveiligingsbedrijf van Zeeland. Ruim 150 collega’s beveiligen en bewaken dagelijks veel objecten in Zuidwest-Nederland. DeltaSafe Security zorgt voor de beveiliging en hospitality van bedrijven, openbare gelegenheden, stadskantoren, musea, bedrijventerreinen, evenementen en particulieren.

W: www.delta-safe.nl

FL beveiliging

FL beveiliging richt zich op het bewaken en beveiligen van gebouwen, terreinen en installaties en zijn gespecialiseerd in Havenbeveiliging. Zij zijn vooral actief op het eiland Goeree-Overflakkee. Het behoud van uw eigendommen, de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en de veiligheid van uw personeel zijn van groot belang.

Dankzij surveillance, objectbeveiliging en alarmopvolging waarborgen zij een optimale veiligheid. Zij richten zich op het bewaken en beveiligen van gebouwen, terreinen en installaties en zijn gespecialiseerd in Havenbeveiliging.

W: www.flbeveiliging.nl

Royaal Group

Royaal Group, gevestigd in Rotterdam en in Hansweert (Zeeland) bestaat uit diverse werkmaatschappijen: Royaal Security Services, Royaal Receptie Security, BBZ Verkeersregelaars, Brandwachten Services en Event Security.

Met 150 collega's zijn zij vooral actief in de omgeving Rotterdam en Hansweert.

W: www.royaalgroup.nl

House of Security werkt nauw samen met de bedrijven van The Safety Network.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op