Over ons

Ieder moment, 24 uur per dag, zetten de bedrijven uit ons netwerk zich om de eigendommen van onze klanten veilig te stellen. House of Security is een netwerk waarin ‘beveiliging’ centraal staat en met bedrijven die dezelfde visie delen.

Wat doen wij?

Met ruim 300 collega’s, verspreid over drie ondernemingen zetten wij ons dagelijks lokaal en regionaal in om de veiligheid bij onze klanten te waarborgen. Onze bedrijven hebben jarenlange ervaring in de beveiliging en bewaking van havens, de (petro)chemie, nucleaire energievoorziening, het publieke domein, onderwijs, voedselproductie, industrie en scheepsbouw. Daarnaast verkleinen we de kans op inbraak en vandalisme door onze mobiele surveillancediensten, leveren we handhavers en controleurs en wensen we uw bezoekers welkom met onze Hospitality Services. Ook zijn wij actief in de evenementen- en horecabeveiliging. Daarnaast zetten we collega’s voor de handhaving in openbare ruimtes, zoals BOA’s en parkeercontroleurs.

Wat kenmerkt onze bedrijven?

Met onze regionale aanpak en kennis van de markt, kunnen wij een snel een passende oplossing zoeken voor onze opdrachtgevers. Onze collega’s zijn betrokken en betrouwbare bewakers en beveiligingsmedewerkers met liefde voor hun vak.

Lees meer over onze partners

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op