Voor onze collega's

Wij zijn trots dat onze bedrijven bijdragen aan de beveiliging van Nederland. Onze enthousiaste en vakbekwame collega’s maken het verschil. Door onze regionale focus, staan we dicht bij onze opdrachtgevers en medewerkers.

Waarom House of Security?

Per 1 maart 2023 is House of Security opgericht met daarin de beveiligingsbedrijven DeltaSafe Security, FL beveiliging en Royaal Group. Drie verschillende bedrijven, met een eigen identiteit maar met eenzelfde motivatie en visie. Door onze jarenlange vakkennis en ervaring en onze sterke lokale positie, zijn we gegroeid tot de bedrijven die we nu zijn. In het netwerk willen we juist deze kennis en ervaring met elkaar delen.

Hoe doen we dat?

We zorgen ervoor dat we elkaar als collega's steeds beter weten te vinden. Door elkaar te ontmoeten tijdens een zomer bbq of een groot event, via het intranet, maar ook door het gezamenlijk doen van opleidingen en cursussen.

Binnen de bedrijven uniformeren we processen, zodat onze mensen op kantoor zich kunnen richten op klanten en medewerkers. Met elkaar hebben we ook meer slagkracht en kunnen we klanten met meerdere vestigingen goed bedienen.

Jij maakt het verschil!

Bij onze bedrijven werken er meer dan 300 collega’s, waaronder natuurlijk beveiligers, administratief medewerkers, HR-functionarissen en rayon managers. Met elkaar zetten we ons 24/7 in om de eigendommen van onze klanten veilig te stellen. Door onderdeel te zijn van een grotere groep - House of Security - hopen we je net dat beetje meer te kunnen geven.

  • Je hebt er allemaal collega's bij die dezelfde passie voor beveiliging delen;

  • We bieden je doorgroeimogelijkheden binnen de groep en daarbuiten;

  • Je hebt de mogelijkheid om (online) te leren naar keuze;

  • Om het jaar organiseren we een heel groot event in de zomer of winter, met alle collega’s van de bedrijven.

Werk je nog niet bij ons?! Bekijk dan gauw onze vacatures.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op