Lancering House of Security

28 februari 2023

De beveiligingsbedrijven DeltaSafe Security, FL beveiliging en Royaal Group bundelen hun krachten in het netwerk House of Security. Vandaag is het netwerk gelanceerd.

Wij bundelen onze krachten

De partnerbedrijven van House of Security zijn door hun jarenlange ervaring, vakkennis en sterke lokale positie uitgegroeid tot gevestigde namen. Door hun persoonlijke benadering, kennen zij de uitdagingen van hun klanten. We geloven in de lokale en regionale kracht van de bedrijven. Er is daarom bewust gekozen om de eigen identiteit te behouden. Het netwerk is de volgende stap naar het verder verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening, door het onderling delen van ervaring en best practices. Door samen te werken worden processen en systemen gestandaardiseerd zodat de operatie zich kan richten op de klanten en medewerkers.

Bij de bedrijven werken dagelijks ruim 300 collega’s om klanten optimaal te beveiligen. Ook voor de medewerkers heeft samenwerken binnen House of Security meerwaarde. Zij kunnen zich blijven ontwikkelen door het uitwisselen van kennis en ervaring en daarnaast biedt het netwerk uitgebreide gezamenlijke opleidingsmogelijkheden. Binnen de groep zijn er doorgroeimogelijkheden voor ambitieuze beveiligers en kantoorpersoneel.

House of Security, hét netwerk van regionale, kwalitatieve en betrouwbare beveiligingsbedrijven.

Wilt u meer weten over House of Security, lees dan meer door te klikken op onderstaande button.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op